Logo

Service

3 jaar fabrieksgarantie!

Suzuki staat voor betrouwbaarheid. Niet voor niets kunt u altijd rekenen op de Suzuki-garantie van 3 jaar, tot een maximum van 100.000 kilometer op alle modellen. Eventuele materiaal- en/of constructiefouten komen gedurende deze periode volledig voor onze rekening. Op de lak van de Suzuki's geldt zelfs een garantieperiode van 3 jaar zonder kilometerbeperking.

Lees hier de Suzuki Garantiebepalingen (pdf-bestand, 73 kB).

Suzuki geeft u maar liefst 12 jaar garantie tegen doorroesten van binnenuit op de Suzuki Alto, Swift, Spash, SX4 en Grand Vitara. Voor de Suzuki Jimny geldt een garantie op de carrosserie van 6 jaar. We laten dus niets aan het toeval over om u zoveel mogelijk rijplezier te garanderen.

Lees hier de Suzuki Garantiebepalingen (pdf-bestand, 64 kB).

Er staat altijd een Suzuki stand-by
Ook als uw auto voor onderhoud of reparatie in de werkplaats staat, houdt Suzuki u mobiel. Want er staat altijd een vervangende auto voor u gereed: de zogenaamde Suzuki Stand-by. Een jonge auto (niet ouder dan 12 maanden) waar u gebruik van kunt maken tot uw eigen auto klaar is. Zie het als een stukje extra service van de zaak.

Zorgeloos plezier

Het laatste waar u aan denkt als u de aanschaf van een nieuwe Suzuki overweegt, is de mogelijkheid dat hij u ooit in de steek laat. En zo hoort het ook.

Niet voor niets verleent Suzuki maar liefst 3 jaar of 100.000 kilometer fabrieksgarantie op al haar producten. Maar iedere auto, zelfs een Suzuki, kan gebreken vertonen. En als u dan onderweg stil komt te staan, bent u nog niet geholpen met de garantie. Daarom verleent Suzuki vanaf 1 februari 1999 op iedere nieuwe auto tevens 3 jaar Suzuki Mobiliteit Service.

Als u een Suzuki aanschaft, is het natuurlijk heel verleidelijk om daarmee op vakantie te gaan! De Suzuki Mobiliteit Service garandeert u hulp bij pech in heel Europa. De Suzuki Mobiliteit Service is altijd bereikbaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Veilig op weg
Indien mogelijk wordt uw voertuig ter plaatse (provisorisch) gerepareerd. Als dat niet lukt wordt uw auto getransporteerd naar de dichtstbijzijnde officiële Suzuki-dealer of, als dat ver weg is, een andere gekwalificeerde garage. Als reparatie dezelfde dag niet mogelijk is, stelt de Suzuki Mobiliteit Service u vervangend vervoer ter beschikking, betaalt een hotelovernachting of vergoedt kosten voor het openbaar vervoer. Ook neemt zij eventuele kosten voor verzending van onderdelen voor haar rekening. Uw Suzuki-dealer kan u informeren over de volledige voorwaarden van de Suzuki Mobiliteit Service. Daarnaast kunt u de voorwaarden terugvinden in het onderhouds- en garantieboekje wat standaard bij elke nieuwe Suzuki wordt afgeleverd.

Suzuki Mobiliteit Card
Na aflevering van uw auto ontvangt u binnen enkele weken een brief inclusief de Suzuki Mobiliteit Card. Op de Card staan het gratis telefoonnummer voor hulpaanvraag binnen Nederland en de diverse telefoonnummers voor hulpaanvraag in het buitenland.

Natuurlijk hopen wij dat u nooit gebruik hoeft te maken van de Suzuki Mobiliteit Service. Wij willen u als (toekomstig) Suzuki-rijder echter maximale zekerheid bieden. Zorgeloos rijden is tenslotte de basis voor plezierig rijden!Direct een afspraak maken

onderkant onderkantBovag