Logo

Alfa Romeo

Aston Martin

Audi

Bentley

BMW

Cadillac

Chevrolet

Chevrolet USA

Chrysler

CitroŽn

Dacia

Daihatsu

Dodge

Ferrari

Fiat

Fisker

Ford

Honda

Hyundai

Infiniti

Jaguar

Jeep

Kia

Lada

Lancia

Land rover

Landwind

Lexus

Maserati

Mazda

Mercedes-Benz

Mini

Mitsubishi

Nissan

Opel

Peugeot

Porsche

Renault

Saab

Seat

Skoda

Smart

SSangYung

Subaru

Suzuki

Tesla

Think

Toyota

Volkswagen

Volvo

Medewerkers


 

Harry Kunst
Directeur
directie@autobedrijfkunst.nl

Vanaf mijn eerste dag dat ik werkzaam ben in de autobranche heb ik plezier in mijn werk. Het grootste doel wat ik voor ogen heb is tevreden cliënten en medewerkers te hebben. Cliënten moeten na een bezoek met een plezierig gevoel ons bedrijf verlaten. Medewerkers moeten met plezier werken om zo tot de kwaliteit te komen waar een cliënt recht op heeft. Dat wij trots zijn op de merken die wij vertegenwoordigen mag u als vanzelfsprekend beschouwen.

José Kunst
Controller
directie@autobedrijfkunst.nl

Al vanaf dag één, nu ruim 27 jaar geleden, ben ik betrokken bij het bedrijf van mijn man.De gestage groei heeft er voor gezorgd dat het werk dat ik doe inmiddels een volledige dagtaak is geworden.Cijfers en resultaten zijn zeer belangrijk voor de goede aansturing van het bedrijf. Deze verstrek ik en doe dat met heel veel plezier. Tevens geniet ik ook van mijn gezin en omdat ik vanuit ons huis kan werken heeft de opvoeding van onze twee dochters daar niet onder hoeven lijden.

Michael Jacott
Verkoop adviseur
verkoop@autobedrijfkunst.nl

De uitgebreide diversiteit aan werkzaamheden is voor mij een reden dat ik hier met plezier werk. Of het nu receptiewerk is, bijhouden internet of het geven van verkoopadvies, alles is leuk om te doen.
Het nieuwe pand waar wij nu gevestigd zijn is echt de moeite waard voor een bezoek en... de koffie staat voor u klaar!

 

Arjan Wellner
Receptionist
receptie@autobedrijfkunst.nl

Na de aankoop van een auto heeft u vooral met mij te maken en mijn taak is dan ook ervoor te zorgen dat u de volgende auto graag weer van ons wilt betrekken. Leuk en goed contact met onze klanten vind ik dan ook belangrijk en “afspraak is afspraak” Tevreden klanten daar ga ik voor en als dat lukt dan heb ik plezier in mijn werk.

 

Feros Brakidi
1ste autotechnicus

Toen ik mijn opleiding volgde heb ik hier stage kunnen lopen en met mijn diploma op zak kon ik wegens uitbreiding van de werkplaats hier terecht als 2e autotechnicus. Inmiddels heb ik alle papieren gehaald en mag ik mijzelf 1e autotechnicus noemen. Met de cursussen die onze importeurs geven blijf ik mij steeds verder ontwikkelen. Auto’s zijn mijn hobby, een plezieriger omgeving om in te werken, is voor mij dus niet denkbaar.

 

Mehmet Koycu
1ste autotechnicus

Omdat Kunst een leerbedrijf is heb ik hier met plezier stage kunnen lopen. Het toeval was dat er een collega in de VUT ging en er een plaats vrij kwam. Graag heb ik die plaats ingevuld en met een geweldige begeleiding van mijn leermeester heb ik alle diploma’s inmiddels gehaald. Zelf wil ik ook leermeester worden en wederom geeft Kunst mij die kans.

  
 

Amar Faquiri

Voor mij de taak alle verkochte nieuwe Suzuki’s klaar te maken voor aflevering.  Het is een genot om de auto’s mooi gepoetst en naar wens van de klant vorzien van accessoires aan de verkopers af te leveren.

Omdat Autobedrijf Kunst ook een officieel leerbedrijf is kan ik mijn opleiding verder afmaken. Ook de prettige werksfeer is voor mij een reden dat ik met plezier hier werk.onderkant onderkantsuzuki